Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasıl Söylemeliyim?

Nasıl Söylemeliyim?
0
368

Similar threads

Sınıfta hoşlandığım bir kız var Artık önümüzdeki 1 hafta içinde ona açılmayı planlıyorum Benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bir fikrim değil lakin ben yine de bunu ona anlatmak istiyorum Sizce nasıl söylemeliyim bunu ona, nasıl bir tümce kurmalıyım, nasıl bir zamanda söylemeliyim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ona olan aşkımı nasıl söylemeliyim tam söylerken ona diğer şeyler sölüyorum on aşkımı söyleyemiyorum bana destek edin tavsiyelerinizi bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ilk Kez herkese merhaba Benim fazla sevdiğim bir sevgilim varAma her şey sevmekle bitmiyor bu yıl liseye başlıycam yani ayrı bir ile gideceğim ayrılacağız mecburenbunu bir kaç kez söylemeye çalıştım lakin kavramak istemiyor onu üzmeden bunu ona anlatmak istiyorum ayrılmalıyız yakında ayrı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim, affetme buyurun Hikayem şöyle, Geçen sene, sınıftan bi kız arkadaşımın sevgilisiyle arası bozuktu Haliyle morali de bozuktu Bir şekilde fazla muhabbet etmeye başladık ve bu sıkıntılarını öğrendim Dedim sonuçta sınıf arkadaşım, takviye etmeliyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba arkadaşlar ben orta son(8sınıf) a gidiyorum ve bir kızla 2 gündür aralıksız mesajlaşıyoruz ilk günden birbirimize lakaplar taktık fln Kıza aşık oldum 2 gündür konuşuyoruz derken 2 gün önce tanışmadık senelerdir tanıyoruz birbirimizi benim 1 üstteki sınıfımdaydı liseye gidiyor şuanda kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,677Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt