Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl Tanışabilirim

Nasıl Tanışabilirim
0
158

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar her sabahleyin işe bu vesileyle bir kızla otobüste göz göze geliyoruz kız sürekli yakınlarıma oturuyor arada da yanıma oturuyor ben ona bakınca oda bakıyor ve gözlerini kaçırıyor benzer şekilde oda bana baktığında ben gözlerimi kaçırıyorum oysa şöyle bir sorun var ben 21 yaşındayım lakin kız benden 23 yaş büyük olabilir yada bana pek geliyor hanım hanımcık birine benziyor yaşadığım onca negatif deneyimden daha sonra tekrar birisiyle tanışmaktan çekiniyorum açıkcası bunada cesaretim kalmadı zatenŞimdi kız hoşlanmış olabilir mi yada gözünü kaçırmasıyla rahatsız olduğunumu emin ediyor anlamadım gitti

Similar threads

Her sabahleyin okula giderken vapurda gördüğüm bi kız var oda bana bakıyo koca bi yıl kıza baktım o da bana baktı fakat benim kadar çok diil fakat baktı doğrusu önemli diil bakması ben kızı sevdim fazla hoş bi kız lakin gidip bi türlü konuşamadım dah önce hiç tanımadığım bi kızla hiç konuşmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba demek istiyorum ilk olarak 10 derslik öğrencisiyim Benim uzun zamandır sevdiğim bir kız var Geçen sene bu kızın sevdiği birisi vardı bizden bir yaş büyük onunla ne yaşadılar bütün bilmiyorum fakat çıkmadılar ve bu erkek çocuk bunu başkasına tercih etti Bende o senenin yazında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Ben fazla asosyal bir insan dünyam yalnızca bilgisayar oyunlarından ibaret (oyun endüstrisinde kim iyi kim fena benden sorulur okulda pek yani ) sınıfta bir kız var bana yakın oturuyor sayılır sınıfta bütün aradığım birey diyebilirim ama konuşamıyorum yani sınıfta bişey sorsa anında ben atlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt