Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasıl Tanışabilirim

Nasıl Tanışabilirim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk kez selam ben bu yıl okulda bir kız gördüm takriben 3 gündür takip ediyorum yani kız bir yerde oturuyorsa alt taraflarda biryere oturuyorum fakat kız grup halinde dolaşıor diyer kızlarla ben bu kızla nasıl tanışabilirm arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum çoktan teşekkür ederim

Similar threads

Selamlama arkadaşlar konuya gireyim hemen bi kız war hergün benzer otobüse biniyoruz we her bindiğinde ben en arkada oturuyorum we bana bakıyor göz göze geliyoruz yalnız o benden daha sonra iniyor o yüzden nerde indiğini bilmiyorum fakat kızdan hoşlandım onunla tanışmak istiyorum ama hem nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Bizim dershanede bir kız var ve bu kız bana çok tatlı geldi , kendi kendime dedimki bu kızla tanışmalıyım , sırası gelmişken ben kızı tanımıyorum sizden istediğim bu kızla nasıl tanışabilirim , muhabbet kurabilirim yardımlarınızı bekliyorum (edit : Ben Baküde kalıyorum dershaneyede baküde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba arkadaşlar ben lise 1 e gidiyorum bir kız var başka sınıftan onu seviyorum galiba yada böylece birşeyler hissediyorum neyse bu kız ile nasıl tanışabilirim diye us almak istedim lütfen asistan olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Beyler bundan 1 ay önce falan kafede bir kız görmüştüm,yalnızca 12 bakıp geçiştirmiştimBugün benzer kızı tekrar gördüm,kızı bir türlü aklımdan çıkaramıyorumKafedeyken 12 baktım kıza lakin utandım bakamadım sonraKız da bana 12 kez baktı,lakin etkilendimi anlayamadımYanımda arkadaşlar vardı ,(...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba arkadaşlar,içinde bulunduğum durumu uzun uzun size anlatmaya çalışacağımÖncelikle iyi bir anadolu lisesinde okuyorum (lise 3) ve bu yıl okula başlayan yani 9 lardan bir kız Evet bahsettiğim kıza aşık oldum,o kadar her yıl birine aşık olan tiplerden değilim,bir önceki 7sınıftaydı kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt