iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim Hemen benim 1 haftadır hoşlandığım bi kız var Kıza ondan hoşlandığım açık açık söylemedim lakin imalar ettim kız anladı yani Oda benzer şeyleri benim için yaptı Birlikte şarkılar falan dinliyoruz sabaha dek mesajlaşıyoruz falan neyseSizden nasıl öneri edeceğim konusunda yardımlarını istiyecektim Ben 17 kız 15 yaşında özel bişey olsun hiç unutamasın istiyorum Benim aklımda söyle bi akıl var Hemen kızı hafta içinde dışarıda gezmeye götürücem ve günün sonunda teklifi patlatıcam İşte o gün içinde ona gün sonunda bi sürprizimin oldugunu falan söyleyip merak uyandırıcam ama coşku olsun biraz Arkadaşla söyle bi fikrimiz var böyle renkli balonların içine parça parça '' Dünyama renk katıp prensesim olurmusun '' yazacağım ama bunu yazacağımdanda emın değilim sizinde fikirlerinize açığım Sonradan kıza balonları teker teker patlatırıp cümleleri birleştirecek ve sonunda o önerge cümlesiyle karşılaşacak Benim aklımda böyle bişey var sizce nasıl olur iyi midir yorumlarınızı bekliyorum neler yapmam gerek şimdiden teşekkür ederim