Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl ve ne zaman teklif edicem?

Nasıl ve ne zaman teklif edicem?
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bi kız vardı adı M Bu öğlenci ben sabahçıyım Sıranın altına paso çöp atıyorlardı Ben sıranın altını pak tut yazdım ORdan ordan ilerledi muabbet msnini aldım emrindeki bunların tümü sıra üzerinden Daha Sonra ekledm 45 gün konuştuk msnde Ben seni hiç görmedim okulda dedim Yarın gel servisin oraya dedi Dün gittim , M? dedim oda adımı söyledi nbr dedim ii senden dedi, bu servistemisin dedm yok bu arkadaşn servisi dedi, sen de oturuyodn dimi dedm evet dedi, daha sonra ben görüşürüz dedim gittim Tıkandım yani :S Derhal bununla muabbeti nasıl ilerletirim 15 haftadır falan konuşuyoz , sadece 1 defa yüzyüze konuştuk, ve çıkma teklifi edicem fakat nasıl ? Ha bide ben 93lüyüm o 95li yani ben 11 derslik o 9 sınıf , sübyancı falan demez dimi bana

Similar threads

Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhabalar Lütfen Yazımı Okuyunuz! Azıcık uzun olacak ama, lütfen 2 dknızı ayırınız Lütfen ! Daha önceden de konu açmıştım belki peşine düşüp takip edenler bilir, bu olayı özetlemeye çalışıyorum Bu sene okul başladığında, bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım Lakin bir türlü söyleyemeyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhabalar 9sınıf öğrencisiyim ve çift dikişim Sınıfımda olan bir kız ilk başlarda kankaydık sonra bayağı ilerledi bu kankalık nadiren kıza aşkım diyordum lakin önemli değildim o kadar belli değildim %50 kanka %50 sevgili olarak bakıyordum daha sonra bir gün geldi ve bir erkeğin yanında oturdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar Önceki konum buydu bununla ilgili gelişmeler oldu alta yazacağım ve bir kaç sorum olucak yine Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste aralıksız ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kuzenim Sude , Ali die bi çocukla çıkıo Bunlarda bana Alinin kuzeni Keremi ayarlamaya çalışıyolardı ama Keremi hiç görmedim ve tanımıyodum Msn me ekledm biraz konuştk Daha Sonra Sudeyle Alinin buluşmalarına Keremde geldi bende gittim , birincil kere gördük birbirimizi fakat ben beğenmedim onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt