iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar ben orta son(8sınıf) a gidiyorum ve bir kızla 2 gündür aralıksız mesajlaşıyoruz ilk günden birbirimize lakaplar taktık fln Kıza aşık oldum 2 gündür konuşuyoruz derken 2 gün önce tanışmadık senelerdir tanıyoruz birbirimizi benim 1 üstteki sınıfımdaydı liseye gidiyor şuanda kızı seviyorum ancak ona söyleyemiyorum ya kabul etmezse? sizce beklemelimiyim yoksa ilerdemi ya da şimdimi söylemeliyim sırası gelmişken
bir konu açtı Vektörlerle ilgili benim fenim iyidir fizikle ilgili anlamamış bense artı bilmiyorum daha 1 yılım var bende dedim öğrenebilirsem dedim daha sonra o sordu dersler nasıl diye dedim matematiğimde kareköklerde zorlanıyorum dedim ve dedi benim matematiğim iyidir sana öğretirim dedi bi gün okula gelir sana öğretirim dedi sizce okula geldiği gün çıkışta söylemelimiyim acaba???
bir konu açtı Vektörlerle ilgili benim fenim iyidir fizikle ilgili anlamamış bense artı bilmiyorum daha 1 yılım var bende dedim öğrenebilirsem dedim daha sonra o sordu dersler nasıl diye dedim matematiğimde kareköklerde zorlanıyorum dedim ve dedi benim matematiğim iyidir sana öğretirim dedi bi gün okula gelir sana öğretirim dedi sizce okula geldiği gün çıkışta söylemelimiyim acaba???