Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nasıl yaratıcı oluyosunuz

nasıl yaratıcı oluyosunuz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kadınları Güldürmenin Yolları

Bir keresinde, Tibetli bir keşişle zulüm hakkında konuşuyordum Bana, bir insanın ağzının içine bahşedilen elektriğin, bütün dişlerini dökebilecek bir kuvvete sahip olduğunu söylemişti Çok üzülmüştüm

Fakat sonra, bu can sıkıcı olayın üstüne bana komik bir hikaye anlattı Üzüntünün gerisinde, neşem yerine geldi; bu, gerginlikten sıyrılmamı sağladı Kahkahalar, bana hap gibi geldi

Hoş bir bayan üstünde çalışmaya başladığınızda, bu keşiş gibi davranmanız şarttır Yani gerginlikten sıyrılması için, ona takviye etmeniz gerekir Fakat bunu yaparken, fazla saygılı ve düşünceli bir yol izlemenizde avantaj var

Onunla çaba etmediğinizi, herhangi bir şey kanıtlamaya çalışmadığınızı ayrım ettirmelisiniz Benim kadınlardan öğrendiğim şey, onlara içten şekilde yaklaşmak gerektiğidir Mesela bir keresinde, Adribaşlıca Limaya, azıcık daha uzun şeyler giymesini önermiştim O da, yolculuklarda erkek şortu giymeyi tercih ettiğini söylemişti Azıcık kendini savunur bir hâldeydi Dolayısıyla, kadınların aleyhinde azıcık saf görünmenizde fayda var

ABD Güzellik Kraliçesi Katle Stam, tacını takmama müsaade etmemişti; ancak, tacının kippaya benzediğini açıklama ettiğimde, haklı olduğumu kabul etmişti Gördüğünüz gibi, saçmalamanın sınırı değil! Doğal olduğunuz sürece, durumu ne değin abarttığınızın bir önemi değil Kaygılanmayın, rahat olun ve onu güldürmek için karşınıza çıkan her fırsatı değerlendirin Hatta sadece güldürmekle yetinmeyin, mest edin

Peter Martin *

858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt