Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasrettin Hocanın Bilmeceleri

Nasrettin Hocanın Bilmeceleri
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nasreddin Hocanın Hocanın Bilmeceleri var mı?

Kayserilinin trende yolculuk etmekte Karsisinda oturan zatla tanisir Dereden tepeden konusurlarken:
Gel seninle birbirimize bilmece soralim der Once ben sorayim; bilirsen ben sana bin lira veririm Bilemezsen 10 bin lirani alirim Sonra sen bana sorarsin; bilirsem 10 bin lirani alirimbilemezsem bin lira veririm
Tamam der Sor bakalim
Soyle oyleyse: Uc ayakli hayvan nerde yasar?
Oteki yolcu dusunur bilemez:
Al 10 bin lirayi Simdi ben de sana ayni soruyu soruyorum: Uc ayakli hayvan nerde yasar?
Kayserili hic dusunmeden aldigi 10 bin liranin bin lirasini geri verir:
Al su bin lirayi Ben de bilmiyorum

Soru:Nasrettin Hoca eşeğine ne zaman ters biner?

Cevap:Eşeğin Dikiz Aynası Kırıldığında

koylunun biri nasrettin hocaya sorar
!hocam bu insanlar niye hem sağdan gidiyorlar
hem soldan hem aşağıdan gidiyorlar hem de yukarda bunun sebebi ne demiş'
sizce cevabı nedir

Similar threads

Nasreddin Hocanın Hocanın Bilmeceleri var mı? Kayserilinin trende gezi etmekte Karsisinda oturan zatla tanisir Dereden tepeden konusurlarken: Gel seninle birbirimize bilmece soralim der Önce ben sorayim; bilirsen ben sana bin lira veririm Bilemezsen 10 bin lirani alirim Sonra sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
En Guzel Nasrettin Hoca Fıkraları Abdessiz kılmıştım hoca bir gun ağacın altında namaz kılıyormuşnamazı bittiken sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağactaki adam etmem demişhoca:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş UZUNTUDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
En Hoş Nasrettin Hoca Fıkraları Abdessiz kılmıştım öğretmen bir gün ağacın aşağıda namaz kılıyormuşnamazı bittiken daha sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağaçtaki adam etmem demişöğretmen:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş ÜZÜNTÜDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Nasrettin Hoca Guzel Fıkralar abdessiz kılmıştım hoca bir gun ağacın altında namaz kılıyormuşnamazı bittiken sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağactaki adam etmem demişhoca:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş UZUNTUDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM? Birgun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Nasrettin Hoca Güzel Fıkralar abdessiz kılmıştım öğretmen bir gün ağacın altında namaz kılıyormuşnamazı bittiken daha sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağaçtaki adam etmem demişhoca:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş ÜZÜNTÜDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM? Birgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt