Nasrettin Hoca'nın Ülkelerdeki İsimleri nasrettin hoca, isimi, ülkeye göre, nedir, değişiyor mu, hakkında veri burada Sanırsam ben bugün Nasrettin Öğretmen konularına takmış vaziyetteyim ve yine bir Nasrettin hoca konusu ile sizlerle birlikteyim Acilen de Ülkelere tarafından Nasrettin öğretmen isimlerini sizler için araştırdım ve paylaşıyorum 1549354217 1549354217 nasrettinhocaninulkelerdekiisimleri5c5944ee85211nasrettinhocaninulkelerdekiisimleri5c5944ee85211nasrettinhocaninulkelerdekiisimleri5c5944ee85211 Afganistan Mullah Nasruddin Nasredin Hoxha Albanien Mulla Nasrudin Arabistan Molla Nasreddin Azerbaycan Nasruddin Khoja BosnaHersek Mulla Nasrudin Portagiz Nastradin Hoca Bulgaristan Afandi Çin Nasreddin Hodja İngiltere Nasr Eddin Hodja Fransa Nasreddin Hodscha Deutsch Nastradhin Chotzas Griechen Nasreddin Hoja Kazakistan Nasreddin Afandi Kirgızistan Nasreddin Hogia İtalya Stradin Öğretmen Makedonya Maulana Nasruddin Malaysia Molla Nesiruddin Pakistan Mulla Nasruddin Persien Hodza Nasredin Çiçek Tozu Nastratin Hogea Rumanya Hodja Nasreddine Rusya Khodja Nasreddin Özbekistan Nasruddin Hodza SerboKroat Nasreddin Hodja İspanya Nasreddin Öğretmen Türkiye Nasreddin Ependi Türkmenistan