Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasrettin Hoca'nın Ülkelerdeki İsimleri

Nasrettin Hoca'nın Ülkelerdeki İsimleri
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nasrettin Hoca'nın Ülkelerdeki İsimleri nasrettin hoca, isimi, ülkeye göre, nedir, değişiyor mu, hakkında veri burada​ Sanırsam ben bugün Nasrettin Öğretmen konularına takmış vaziyetteyim ve yine bir Nasrettin hoca konusu ile sizlerle birlikteyim Acilen de Ülkelere tarafından Nasrettin öğretmen isimlerini sizler için araştırdım ve paylaşıyorum​ 1549354217 1549354217 nasrettinhocaninulkelerdekiisimleri5c5944ee85211nasrettinhocaninulkelerdekiisimleri5c5944ee85211nasrettinhocaninulkelerdekiisimleri5c5944ee85211 Afganistan Mullah Nasruddin​ Nasredin Hoxha Albanien​ Mulla Nasrudin Arabistan​ Molla Nasreddin Azerbaycan​ Nasruddin Khoja BosnaHersek​ Mulla Nasrudin Portagiz​ Nastradin Hoca Bulgaristan​ Afandi Çin​ Nasreddin Hodja İngiltere​ Nasr Eddin Hodja Fransa​ Nasreddin Hodscha Deutsch​ Nastradhin Chotzas Griechen​ Nasreddin Hoja Kazakistan​ Nasreddin Afandi Kirgızistan​ Nasreddin Hogia İtalya​ Stradin Öğretmen Makedonya​ Maulana Nasruddin Malaysia​ Molla Nesiruddin Pakistan​ Mulla Nasruddin Persien​ Hodza Nasredin Çiçek Tozu​ Nastratin Hogea Rumanya​ Hodja Nasreddine Rusya​ Khodja Nasreddin Özbekistan​ Nasruddin Hodza SerboKroat​ Nasreddin Hodja İspanya​ Nasreddin Öğretmen Türkiye​ Nasreddin Ependi Türkmenistan​  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt