Voleybolcu Naz Aydemir Akyol, 2004 yılından beri formasını giydiği A Ulusal Bayan Voleybol Grubu'na veda ettiğini açıkladı.
Türk voleybolunun değerli isimlerinden Naz Aydemir Akyol ulusal gruba veda ettiğini duyurdu.
Toplumsal medya hesabından kararını açıklayan Akyol, şu tabirleri kullandı:
'Birlikte geçirdiğimiz çok sıkıntı bir yılın son dakikalarına girerken tüm kalbimle ülkemiz ve tüm dünyamız için sıhhat eşit hayat ve eğitim hakkı, çocuklarımız için umut dolu bir dünya diliyorum. 2022'ye sayılı dakikalar kala kendi spor hayatımla ilgili bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak istedim. Benim için 2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım ulusal formama artık veda vakti geldi. 17 sene boyunca çalışma fırsatı bulduğum federasyon liderleri ve yöneticilerime, teknik grup, sıhhat grubu ve gururla formayı birlikte terlettiğim ekip arkadaşlarıma; Pamir'in doğumundan sonra bana her türlü imkanı ve kolaylığı sağlayan federasyon liderimiz Mehmet Akif Üstündağ ve idare heyetine; her maçımızda takviyelerini hiçbir vakit esirgemeyen Türk halkına her şey için çok teşekkür ederim.'