Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Naz Elmas'ın Yeni Dizisi Ay Tutulması

Naz Elmas'ın Yeni Dizisi Ay Tutulması
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Naz Elmas'ın Yeni Dizisi Ay Tutulması naz elmasın yeni dizisi aytutulması, dizisi, star tv, naz elmas, yeni dizisi, oyuncuları hakkında ayrıntılı bilgiler burada 1549261223 1549261223 nazelmasinyenidizisiaytutulmasi5c57d9ac7f536nazelmasinyenidizisiaytutulmasi5c57d9ac7f536nazelmasinyenidizisiaytutulmasi5c57d9ac7f536 Star tv ekranlarında yepyeni bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Naz Elmas yeni dizisini anlatmış melekler Vatan Gazetesi’ne görüşme veren Naz Elmas’ın röportajının bir bölümü: Hale karakteri başlıca adamı elde eden mi yoksa kardeşine kaptıran mı oluyor? Ülkü ile büyük bir aşk var ortada fakat sürprizlerle karşılaşacaksınız Dizide iki hikaye izleyeceksiniz Biri aşk biri de kardeşlik hikayesi Bir aşk, birbirlerini bilmeyen iki kardeşin tanışmasına niçin oluyor Kader kardeş değil düşman olmalarını istiyor Mutlak fena ya da mutlak iyi değil bu dizide Işık Halkası tepkisini çok emin eden ve canı yanmış bir kız Bu proje kesin olmadan önce oyunculuk açısından kendinizi nasıl geliştirdiniz? Oyunculukla alakalı inandığım şey gözlem gerçekleştirmek Bir yere oturduğum zaman ya da bir yere gittiğim vakit gözlem ve düş gücüm ortaya çıkıyor O yüzden oynayacağım rollerle ilgili cebime araç gereç dolduruyorum Hissiyatlı yaşadığınız süre bir sürü birikiminiz oluyor Gerçekten o süreçte ben de alışılagelmiş bir insan gibi yaşıyorum Ülkü karakterinin kıyafeti, makyajı nasıl olacak? Şuh bir kadın… Iddialı bir kız olduğu için onunla ilgili fazla özel bir alıştırma yaptık Dudağına süreceği rujdan, takacağı takıya, giyeceği kıyafetin üzerine oturup oturmadığı, ayakkabısına dek birebir karakteri yansıtmayı amaçladık Giydiğine ağırlık veren, feminen ve iyi markalar giyinen, abartılı bir kız  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt