Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nazan Oncel Korkunun Ustune Yuruyorum Şarkı Sozu

Nazan Oncel Korkunun Ustune Yuruyorum Şarkı Sozu
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Korkunun Ustune Yuruyorum Şarkı sozleri Nazan Oncel 2019

Nazan Oncel Korkunun Ustune Yuruyorum Şarkı Sozleri

İyi cocuklar buyuttum icimde
Acılar boy verdi bir bicimde
Oyle kanatsız melekleride
Gorduğum yoktur duşlerimde
Hem İsaya hem Musaya
Yaranılmaz anlasana
Yalnız geldim yalnız giderim
Kuralcı olamam duvarları yıktım
Korkunun ustune ustune yuruyorum
İster beğen ister beğenme
Boyle geldim boyle giderim
Ne istediğimi bilmiyo muyum
Bu ben davasından zıvanadan cıktım
Hem İsaya hem Musaya
Yaranılmaz anlasana
Eğriyim buğruyum doğru giderim

Similar threads

Nazan Oncel Boyle Konuşma Şarkısının Sozleri Nazan Oncel Boyle Konuşma şarkı sozleri bir sonbahardı gonul ağlardı aşk biz susardık aşk akardı aşk sen deyince sen gelirdin aklıma aşkx2 boyle konuşma ağlatacaksın bana bu aşkı yaktıracaksın ne zaman bensiz uyuyacaksın o zaman beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Nazan Oncel Uyanda gel şarkısı Uyanda Gel Nazan Oncel Nazan Oncelin oğlunun yazdığı şarkı Nazan Oncelin Amerikada yaşayan oğlundan annesine destek geldi Annesinin Şubat ayında cıkaracağı album icin bir şarkı sozu yazan Serkan Oncelin 'Uyanda Gel' isimli şarkısının sozleri şoyle Koptum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Beni Duşun Şarkı Sozu Nazan Oncel 2019 Nazan Oncel Beni Duşun şarkı sozleri Butun gece yağmur yağdı ben yağmurları yazdım Her bi şeyin burada kalmış tuttum onları da yazdım Ben iyimserim ah neysem o değişmedim Yanlışsam da yanlışım sorun değil sorun sensin Değişmedim Değişmedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Nazan Oncel bebişim Nazan Oncel Bebişim Şarkı Sozu Dedim hayat nasıl gidiyo Dedin işte idare ederek Şoyle boyle gider mi taka Basma dalıma dedin gulerek Alt tarafı cok caz bi gece Yarın kalkar gideriz işe Alt tarafı goz, goz bi gece Yarın kalkar gideriz işe Hadi bebişim kalk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Beni Bu Koca Şehirde Yanlız Bırakma şarkı Sozu Nazan Oncel 2019 Nazan Oncel Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma Şarkı Sozu Uyursam gecer dedim gecmedi işte Hatalıysam affet gerisi hikaye Uzerler bizi kırarlar bizi korkma yıkamazlar Konuşurlar uğraşırlar ama ayıramazlar Seni gorduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt