Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nba 2006 Slam Dunk IpuÇlari

Nba 2006 Slam Dunk IpuÇlari
0
112

Similar threads

arkadaşlar nba 06 da hareketler varya onnarı nasıl yapacaaz mesela all star bölümünde slam dunk yarışlarına giriyom herifler topu ayaklarıyla bacaklarıyla havaya atıp gidip smaç basıyorlar biri bana yardım edebilirmi çok zoor herhalde
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
NBA LIVE 07 SLAM DUNK TUŞ KOMBİNASYONLARI C+D+D TAKLA VE İKİ BACAK ARASI SMAÇ C+S+E POTADA ASILI DURMA S+E NORMAL SMAÇ C+D+E TAKLA VE NORMAL SMAÇ C+D+S TAKLA VE GÖZÜ KAPALI SMAÇ C+D+X TAKLA VE TEK BACAK ARASI SMAÇ SHIFT+S+S JORDAN SMACI(TEK ELLE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
NBA Vince Carter YENİ NESLİN UÇAN YILDIZI, VINCE LAMAR CARTER Soru: Bir NBA takımı yöneticisi olduğunuzu düşünün Bir seçme hakkınız olsaydı Siz, 1998 Drafttında aşağıdaki oyunculardan hangisini öncelikli olarak seçerdiniz? Michael Olowakandi, Mike Bibby, Raef La Frentz, Antawn Jamison...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Merhabalar sevgili arkadaşlar bu gün sizlere benimde çok karşılaştığım oyunlarda oyun kolunun çalışmaması , belirli tuşlarının çalışmaması veya da tuş ayarını yapmak için bir program göstereceğim Kısaca bu program elimizde ki oyun kolunu bir Xbox kolu yapacakLinki hemen alta koyuyorum Sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt