Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nba 2006 smaç hareketleri

nba 2006 smaç hareketleri
0
126

Similar threads

arkadaşlar biriniz bana nba live07 de smaç yarışmalarında smaç tekniklerini yazabilirmi (yazı olursa sevinirim)
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar nba 2k13'te my player ın özellikleri herşeyi 90'ın üstüne dunk 99 ama hala smaç basmıyor Sp çok fazla herşeyi yaptm birtek smaç basamıyorum delircem çözümü olan yardım edebilirmi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
NBA LIVE 07 SLAM DUNK TUŞ KOMBİNASYONLARI C+D+D TAKLA VE İKİ BACAK ARASI SMAÇ C+S+E POTADA ASILI DURMA S+E NORMAL SMAÇ C+D+E TAKLA VE NORMAL SMAÇ C+D+S TAKLA VE GÖZÜ KAPALI SMAÇ C+D+X TAKLA VE TEK BACAK ARASI SMAÇ SHIFT+S+S JORDAN SMACI(TEK ELLE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
arkadaşlar nba 06 da hareketler varya onnarı nasıl yapacaaz mesela all star bölümünde slam dunk yarışlarına giriyom herifler topu ayaklarıyla bacaklarıyla havaya atıp gidip smaç basıyorlar biri bana yardım edebilirmi çok zoor herhalde
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar size klavyeyle smaç sorunlarının çözümünü sunuyorum: bind KI XAXISCHANGE bind KO YAXISCHANGE bind KY RYAXISCHANGE bind KU RXAXISCHANGE öncelikle bu dört satırı aynen kopyalayın ve belgelerimnba live 2005config dosyasını açın,kendi adınıza kaydettiğiniz tuş kombinasyonunu not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt