iltasyazilim
FD Üye
Millet sonunda sorunun nedenini buldum(OYUNUN VİRTUAL DRİVERİ ALGILAMASI)
2CD deki image dosyalarını masaustune atın(hiç bir turlu silmeyin)daha sonra deamon tools açın toolbarda çıkan simgeye sağ tıklayıp set number of deviceden 1 seçinTekrar sağ tıklayın virtual sekmesiinden driver için mount image deyin ve masa ustune atıığın dosyayı seçin(ikiside olur ama bunalrın birini silip diyerini tutmayın)
Oyuna girmeye çalışın hata verirse Alltaki kısıma devam vermediyse kolay gelsin
Deamon toolda mount image yaptıktano sonra hala hata veriyosa yapacagınız şey çok basit
Program çakışmasın dolayı çalışmıyor
Windowsa hemen yenı bır kullanıcı olusturun(denetım masasından) ve o kullacıyı açıp oyunu ordan başlatabilirsiniz
Bunu bulmak için nette tam 3,5 saat uraştım
Daha fazla yardım isteyen arkadaşlar email*protected
Herkese iyi oyunlarBy mete
2CD deki image dosyalarını masaustune atın(hiç bir turlu silmeyin)daha sonra deamon tools açın toolbarda çıkan simgeye sağ tıklayıp set number of deviceden 1 seçinTekrar sağ tıklayın virtual sekmesiinden driver için mount image deyin ve masa ustune atıığın dosyayı seçin(ikiside olur ama bunalrın birini silip diyerini tutmayın)
Oyuna girmeye çalışın hata verirse Alltaki kısıma devam vermediyse kolay gelsin
Deamon toolda mount image yaptıktano sonra hala hata veriyosa yapacagınız şey çok basit
Program çakışmasın dolayı çalışmıyor
Windowsa hemen yenı bır kullanıcı olusturun(denetım masasından) ve o kullacıyı açıp oyunu ordan başlatabilirsiniz
Bunu bulmak için nette tam 3,5 saat uraştım
Daha fazla yardım isteyen arkadaşlar email*protected
Herkese iyi oyunlarBy mete