Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NBA 2K15 My Career Points Hilesi (PC HD)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Yazılı Anlatım ;
`NBA 2K15exe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz
`Cheat Engineexe Aciyoruz ve File Open Process Tıklayip Gelen Sayfada nba2k15exe Seçiyoruz
`Oyuna Geri Dönüp Mevcut Points'i Cheat Engine Programında Value Kısmına Yazip
First Scan'a Basıyoruz
`Oyuna Geri Dönüp 1 Maç Oynayip Bitiriyoruz ve Cheat Engine'de Value Kısmına Yazdıgınız Eski Points'i Silip Yeni Points'inizi Yaziyorsunuz ve 2 Next Scan'a Basiyoruz
`Adress | Value Kısmına Gelen Tüm Secenekleri Seçip Hemen Altında Kırmızı Ok'a Tıklıyoruz
`Aşagı İnen Seçenekleri Tekrar Tümünü Seçip Mousemizin Sag Tusuna Tıklayip
Change Record Value Tıklıyoruz ve Karsımıza Gelen Sayfada Mevcut Olan Points'inizi İstediginiz Gibi Ayarlayıp OK Basıyoruz
`Oyuna Geri Döndügünüzde Points'iniz Cheat Engine Programinda Ayarladıgınız Sayı Olacaktir

Videolu Anlatım ;

Cheat Engine Programi İçin ;
Download | VirusTotal

Similar threads

NBA 2K14 MyCareerPlayer'da SP Hilesini Sizlere Paylasıcam Konu ve Video Anlatımı Tamamen Bana (WILDGUARD) Aittir Yazılı Anlatım ; `NBA 2K14exe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz `Cheat Engineexe Aciyoruz ve File Open Process Tıklayip Gelen Sayfada nba2k14exe Seçiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
NBA 2K13 MyPlayer'da SP Hilesini Sizlere Paylasıcam Konu ve Video Anlatımı Tamamen Bana (WILDGUARD) Aittir Yazılı Anlatım ; `NBA 2K13exe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz `Cheat Engineexe Aciyoruz ve File Open Process Tıklayip Gelen Sayfada nba2k13exe Seçiyoruz `Oyuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yazılı Anlatım ; `Real Boxingexe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz `Cheat Engineexe Aciyoruz ve File Open Process Tıklayip Gelen Sayfada RealBoxingexe Seçiyoruz `Oyuna Geri Dönüp Mevcut Cash'nizi Cheat Engine Programında Value Kısmına Yazip First Scan'a Basıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
FIFA 14 Kariyer Modunda Para Hilesini GösterdimAyriyetten Sözlesme Parasinida Yükseltmeyi Gösterdim Transferde de , Sözlesmede de İstediginiz Parayi Verebileceksiniz HD Olarak İzleyiniz Yazılı Anlatım ; `FIFA 14exe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz `Cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İlk başta oyunu açıp My Career kısmına geliyoruz Gördüğünüz gibi oyuncumuzda 500 SP var Sonra 'Cheat Engine' adlı programı açıp işaret edilen simgeye tıklıyoruz Karşımıza böyle bir ekran gelicek NBA 2K14'ü bulup açıyoruz Açtıktan sonra işaret edilen butona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt