Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nba lıve 08

nba lıve 08
0
100

Similar threads

Yardım:Cold Fear yükledim oyunu forumdan indirdim *****i yoktu onuda bulduk hallettik işimizi oyuna girmek istedigimde siyah bir görüntü vede monitörün bir uyarı mesajı ile karşılaştım ses var oyun calisiyor gibi ama monitörde aynen aşagıdaki uyarı vardı? neden olabilir? 2553 khz 2006 hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Laptopu tv ye bağlarken veya başka bir oyun açarken hiçbir sorun yok nba 2k14 açtığım zaman laptopta görüntü var tv de sinyal yok diyor oyundan çıkıp masaüstüne gelince tv de düzeliyor görüntü geliyor acil yardım bilen yardım etsin plss şimdiden tşk
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
new yorkda fln sorun yoktu ama florida da ve cuba dan sonra oyun donmaya başladı yani pcde sorun yok onu biliyorum böyle bişiy olmuyo oyunda giderken tak renkler biraz soluklaşıyo oyun hareket ediyo ama ekran donuyo ben eskimiş olan 17 lcd monitorumden şüpheleniyorum bir çözümü olan varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar bunca zamandır oynuyorum gtayı hiç böle bi problem yapmamıştı şimdi ne olduysa bi türlü düzelmiyo,oyunu online oynuyorum,akşam oyundan çıktım kapadım pcyi sabah geldim yine oynicaktım oyun açılmıo,oyunun simgesine basıyorum basıyorum sadece o kum saati çıkıyo 34 saniye durup sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Cod4'ün multiplayerine girdiğimde oyun kapanıyor, splash ekranı çıkıyor ama menü gelmeden uygulama çöküyor; aynı sorun başka oyunlarda da oluyor Virtual Tennis 3 gibi Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: iw3mpexe 2 Güzel bir voleybol oyunu arıyorum, lan üzerinden oynanabilirse benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt