Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nba

Nba
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar iyi forumlar

nba yüklemek istiyorum bilgisayara,sistem özellikleri sağlam sizce hangi sürümü yüklemeliyim en begendiğiniz hangisi 2k11 mi yoksa daha önceki sürümler mi? yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler,iyi forumlar

Similar threads

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günlerben geçen günlerde bir mod gördüm nba 2k14 için fıba modu diye bütün milli takımlar varmş içinde ama bir tek sağlam link bulamadım bulduysamda onlarında kadroları güncel değil ve oyuncu yüzleri gerçektekilerden çok uzak lütfenn bana sağlam link bulup özelden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma pes 5 veya 6 yüklemek istiyorum sistem gereksinimleri yeter mi sizce sistemim düşük ve şöyle :imageshackcomif0P7TXzXp Yüklersem oynayabilirmiyim,oynayabilrisem ekran kartını yakarmıyım?Ekran kartı aşırı zorlamada oyunlarda yanıyor diye duydumVe counter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba arkadaşlar minecraft oynuyorum fakat tablodaki resimleri değiştirmek istiyorum bir kaç yöntem buldum fakat ben teamextreme minecraft kullanıyorum bunun için bir yöntem bulamadım bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler iyi forumlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Hayırlı Forumlar , Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar Benim bir sorunum var ve size danışmak istedim boş geçmesseniz sevinirim Yeni masaüstü bilgisayar aldım ve özellikleri ise ; AMD FX8120 31 GHz SEKİZ Çekirdekli İşlemci 2 GB GDDR5 256 Bit ATI Radeon HD4850 PCIE Ekran Kartı Sistem belleği türü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim Hemen benim 1 haftadır hoşlandığım bi kız var Kıza ondan hoşlandığım açık açık söylemedim lakin imalar ettim kız anladı yani Oda benzer şeyleri benim için yaptı Birlikte şarkılar falan dinliyoruz sabaha dek mesajlaşıyoruz falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt