Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nba2k11

Nba2k11

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
cheat engine yi indirin ondan sonra üstte bir bilgisayar var ona tıklayın nba2k11 açık olsun ama nba2k11 exe tıklayın hex e gelin ne kadar skill pointtiniz varsa yazın fırst scan deyin sonra yanda bişiler çıkcak ellemeyin onlara nba2kk11 girip skill pointi değiştirin sonra ne kadar varsa hex e yszın sonra bi kutucuk çıkcak sonra çift tıklayın ona aşağıya incek ordan sağ tıklayın value yi ordan bulun tıklayın ve istedğiniz skill pointi yazın sonra oyuna girin gelmiş skill pointiniz :cool: +rep fazla görmeyin

Similar threads

Nba 2k11'in My Player modunda oyuncunuzun yetekenlerini artırmak için gerekli olan skill puanlarını uğraşmadan kazanmak istiyorsanız bakın İlk Olarak Cheat Engine 561 programını indiriyoruz, google'a yazıp arayın çıkan ilk siteden girip download'dan indirebilirsiniz (virüs taramasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
bikere hile öyle değil uydurmayın olsa bile çok az özellik var ben hileyi biliyorum ilk önce cheat engine 56 yı indirin http:cheatengineorgdownloadCheatEngine56exe sonra cheat engine yi açın sonra oyunu açın bir tane düeello başlatın yani oynunu oynayın sonra cheat engine ye dönün sol üst...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
gerekli programlar: flash player uninstaller flash player 7 (olmadan çalışmaz) cheat engine flash player uninstaller ile flas 9'u kaldırın sonra yerine flash 7 yi kurun bu çok önemliyoksa çalışmaz sonra oyuna girin Cheat engine'i açın köşedeki resme tıklayıp iexplorerexe seçin value type die...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba Bugün Sizlere İcy Tower Floor Hacki Anlatacağım Öncelikle Gereken Programlar: İcy Tower , Cheat Engine (sürüm önemli değildir) Başlayalım Ama Öncelikle Asla Şunu Debugme Yapın Çalışır Diyenlere İnanmayın Bu Sadece Skoru Sıfırlar (Ben Denedim ) Şimdi Anlatıma Gelelim Icy Toweri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Bu sefer Cheat Engine ile Cheat Engine 55 Download Anlatım : İlk önce oyunu başlatarak istediğiniz gibi 1 el oynayınSonra Cheat Engine'yi açınAşağıdaki resimdeki gibi yapın http:img525**************img525784cheatengine55png Sonra Aşağıdaki Resimdeki Gibi Yapın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt