Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne anlama kazanç öğüt lütfen!

Ne anlama kazanç öğüt lütfen!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıkta şişmanlıktan bahsetmedim fakat gözle görülür bir kilo verdiğim için 9275e , kederli yok de iyi görmek istiyorum bu olaya

İşte bugüne kadar hiçbir kız tarafından sevilmeyen(sevgili hoşlantı anlamında) biriydim Lakin dershanede yeni tabıştığımız kızın biri ilginç bir şekilde dostça davrandı Samimi bir insan olabilir diye düşündüm hem böyle herkese yakın davranıp isteksiz olarak erkekler tarafından öneri alan kızları da biliyorum Kafamı karıştıran olaylar şunlar;

Kız, whatsapp grubu başlamak için telefon numarası toplarken erkeklerde uzak olmama rağmen (öteki erkeklere kadar)benden başladı(Bu madde bana kısmet gibi geldi fakat dikkatimi çektiği için yazdım)

Sınıftaki öteki erkeklerin hiçbiriyle adıyla hitap edip konuşmadı çıkışta ben çıkana kadar da sınıftan çıkmadı gibime geldi(Diğerleriyle konuşmaması kafamı karıştıran nokta, çıkana kadar bekleme kısmı benim kuruntum gibime geliyor ama bilemem)

Yolda yürürken ansızın yanıma gelip hitabe başlatıyor (müzikten örneğin)

İşte koşul bu Ben şimdiye dek sevgilim olmadı lakin tabiki birilerinden hoşlandım Bazıları iyi insanlardı gerçekten beni arkadaş görüyorlardı hala da yakın arkadaşlarım Bazıları ego tatmini için dost olarak gördüğünü söyledi vs

2 gün önce tanıştığı birine böyle davranması, yalnızca erkek olarak benimle konuşması bende bazıları kuruntuya kaçan bu şüpheler oluşturdu

Bir vakit daha konuşayım sohbet edeyim tanıyayım diye gayet adi devam edicem fakat Bu davranışlar bir şeyi dikkat çekici ediyor mu merak ettim

NOT; Başlangıçta şişmanlığı belirtme sebebim o kiloyu verdikten sonra özgüvenimin artması ve daha iyi göründüğümü düşünmeye başlamam Şayet hala eskisi gibi hissetsemde daha hoşlanılabilir bir herif olmuş olabilirim

Tahmini veya bilgisi olan özellikle kız kullanıcılardan takviye ve açıklama bekliyorum Ne yapayım bu kızla tanışıp uyuşuyorsam devam edeyim mi? Ve en önemlisi bu davranışlar hoşlandığını veya ego tatmini için beni maksat seçtiğini gösterir mi?

Şimdiden teşekkürler

858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt