Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne anlatıcam beğenirmi gözüne girermiyim kaygısı

Ne anlatıcam beğenirmi gözüne girermiyim kaygısı
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Her erkeğin zamanında yaşamız olduğu soru olan beğenir mi yada ne konuşucam yeniden bana yüz verirmi başında ama gibi ilişkimi muhabbetimi ilerletebilirmiyim yahut aynı kalır gibi gibi beniimde görüşler geciyor aklımdan yarın ünide popüler
Ve bir böylece çekici maddi gücü yüksek tabiiri caizse bir cok erkeğin flört etmek istediği kızla tanışıcam 23 haftadır bakışıyoruz lakin acılamıyorum bu kaygılar yüzünden bedensel gücüm cok iyi değil ama en azında temel bişileri başarabileceğime inanıyorum olağan halliyim esas kaygılarımdan biri nasıl gözüne girerim nasılortak nokta yakalırım susup Biraz daha eksik mı konuşmalıyım vs vs gibi düşünceler var kafamda hadi oldu nereye götürücem o sevgili olma ad sıralama dönemine nasıl giricem hani tanımak istiyorum sinyalini nasıl vericrm gibi görüşler dehşet ve endişeler var belki öncelikle kaybettiğimi söylersiniz ama içimdekilerden bahsetmrk istedim büyük tecrübelere güzel kıymetli fikirlerinize ihtiyacım var herkese şimdiden teşekkürlerrr biraz ivedi koşul ??

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt