Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne aramak istiyor:-(

ne aramak istiyor:-(
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yha arkadaşlar bir ara kız arkadaşla konuştuk ışte baktım konu açıldı ışte ben ona dedim ışte seni herkesten fazla seviyorum falan ailen den annen den falan daha fazla seviyorum ışte Sonra baktım dedi örneğin ben bakire olmasam da ailem beni kabul eder sen eder misin dedim bu nerden çıktı mesele dedi benim bir buçuk yıllık ilişkim olmuştu biliyorsun aileler de birbirini tanıyordu falan bir kusur oldu birlikte olduk mesela sen beni kabul eder miydin yok dedim benim ilk im olmayan sonum olamaz dedim Işte böylece konuştuk dedi hemde fazla seviyorsun diyorsun çağrıda bulunmak böyle düşünüyorsun falan fazla ilginç falan dedi Sonradan eksik trip yaptı neyse Kafam karıştı acaba niye böyle bir şey anlattı falan bir ara daha açıldı bu konu yan bu defa de ben açtım aradan bir iki ay geçmişti ben dedim bir ara böyle konuşmuştun yani anlamadım dedi daha eskisi gibi mi düşünüyorsun evet dedim ne ilgi örf adetler var bunlar değişmeyen bekaret önemlidir falan dedi Yani Kafam karmakarışık ne kavrayış geliyor bu nesil konu konuşma sevgimi mi ölçüyor yoksa böyle birşey olabilir mi valla Kafam karıştı evlenmek istediğim biri Anlamadım

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt