Ne bela okusam ne lanet etsem bıktım artık! kaynanamdan bıktım babamdan bıktım Yaa Allah için ben bu kaynanamdan ve kocasından hatta oğlundan hatta şöyle söylüyüm eşimin tüm ailesinden bıktım, sıkıldım, usandım bundan böyle yaa Nefretim nefreti de aştı artık anlatamayacağım bir hisse dönüştü Kayınvalide deyip saygısızlık etmedim bana el kızından beter davrandı, tek kuruş paralarını istemedim bi de üstüne bizi borçlu çıkardı, kendi evimizde kiracı olarak oturalım dedim verdiğimiz para yetmedi başka kiracı aldı Ben el evlerinde kiracı kaldım Tüm bunlar yetmedi gibi bi de lanet muhtemel borçlarını bize ödetmeye çalışıyolar Eşim vaktinde bi halt etmiş biz evlenmeden onlar istedi diye Digiturk almış Benim haberim bile yoktu yan biz kullanmadık, eşim de kullanmadı, onlar kullandı lakin ben avukatlar beni arayınca farkına vardım Senelerce taksitleri ödememişler kendi kullandıkları malın parasını eşime yıkıacaklar akılları sıra Allah'ım bu nasıl bir anne baba yaa Nasıl bir aile bu anlamıyorum yaa Defalarca avukat beni aradı, eşim defalarca gidip söyledi ama hala ödememişler hemen şimdi de avukat aradı 23 gün içinde ödenmezse evinize hacze geleceğiz diyorlar Ben napsam derhal az yaa yeminle az Lanet olsun para olsa zaten ödeyecek kurtulacam ama o da değil Eksik uz bi para da değil Napıyım ben yaa gidip evlerini başlarına yıksam acilen haklı mıyım hileli mıyım pek sinirliyim ama şu lahza ağlıyorum sinirimden Eşimi fazla sevmesem bunlara bir dakika bile katlanmazdım ama ahh ahh