Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne desek manâsız Hak mi bu ?

Ne desek manâsız Hak mi bu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
KİMSEYE DERDİMİ SÖYLEYEMİYORUM ARKADASLARIMADA DİYEMİYORUM ÜZÜLMESİNLER DİYE UZUN OLCAK OKUMAYACAK OKUMASIN SORUN NE BEN KONUSMAM ,KAREKTERİM DAVRANISLARIM ,KIZLARA OLAN İLGİLENMEM İLE İYİYİMSEVİYORUM DEGER VERİYORUM GEL GÖR AMA ACILIYORUM ACILDIGIMDA ALDIGIM YANIT TİPSİZSİN OLMAZ İYİ BİRİSİN AMA TİPİN YOK SENİ KIRMAK İSTEMİYORUZ CEVABINI VERİYORLAR BENİM SUCUM MU ALLAH BÖYLE YARATTTI SIRF TİPSİZİM DİYEMİ SEVDİGİM İNSAN SEVMİYOR BUGUNDE REDDİ YEDİM AGLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZORLAMA TUTUYORUM ÜNİVERSİTE OKUYORUZ SÖZDE MESLEGİMİZ HOŞ SPOR YAPIYORUZ KILIK KIYAFETİMİZ SÜRÜKLEYICI SUC NERDE YARATICI HERIF DAGITIRKEN SEMSİYEMİ ACTIM NEHİÇ Mİ SEVMEDİ Allah bizi herkese yakışıklılık vermiş bize niçin vermemiş niye böyle intihar edesim var namaz kılardım inancım cok kuvvetliydi gel gör fakat ne namaz kaldı ne inanç içki içesim var

aynalara düşman oldum yakısıklı insan gördüm mü acayip oluyom bakıyom onlara sonra bi kendime bakıyom cesaret baya var neden eksiğim azcık alici olsaydı ne olurdu yani becerikli adil olsaydı herif konusunda ne olurdu ne ettim fakat ben kendimden nefret edilen şey ediyom vallahi intihar etmek günah olmasaydı çoktan ederdim bidaha bi kızla konuşmam evlenmeyi de düşünmüyom açıkçası bazıları cıkcak yok kızlar tipe bakmaz kimi kandırıyonuz 15 den artı kızla muhattap oldum hepside tipimi öne sürdüler

azcık müşteri verseydin ne olcaktı kara mara biseyiz tipsiziz ne alici var ne biseykimse insanın içine bakmıyor dışına bakıyor cirkin bi kız gelse kabul ederim artık ne desem bos alıştım tipsizsin demelerine kızların bana ,,

elbet yaratıcı görüyo beni suan görüyo ne halde oldugumu görüyo acaba ne diyor benim hakkımda beni sevdiğini zannetmiyom sevse mutsuz etmezdi beni cok kötü bisey birilerini sevcen ama tipten kaybetcen artık korkuyom bi kızla birak yaklaşmayı konuşmayacam yalandan gülümsüyorum ben arkadaşlar bile dalga gecicek nerdeyse

nerde eski inancım nerde sevdim adam gibi tip olmuyunca işte olmuyo

son tavsiyem tipsizseniz bi kıza yaklasmayın iyi geceler herkese

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt