Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne diyorsak o: Cep telefonunda yerli üretim indirimi başladı

0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
telefon-fiyat-emRo_cover.jpg

Geçtiğimiz günlerde Teknolojioku olarak yaptığımız bir haberde cep telefonlarında yüzde 30'a varan indirim olacağının muştusunu vermiştik. Bu indirim sebebi olarak ise Türkiye'de üretimi göstermiş ve bunu bir görüntü ile anlatmıştık. O görüntüyü aşağıda izleyebilirsiniz:

Samsung, Xiaomi, Oppo ve TCL üzere markaların Türkiye'de fabrika kuracaklarını açıklamasının akabinde birinci üretim de başladı. Bu üretimin başlamasıyla bir arada fiyatlar da ucuzladı.

Milliyet Gazetesi'nden Hanife Baş'ın haberine nazaran vergi nedeniyle 3.000 TL bandına çıkan fiyatlar, Samsung’un birinci yerli üretim modellerini piyasaya sunmasıyla 1.300 - 1.500 TL’ye düştü.

Örnek vermek gerekirse yerli üretim öncesi fiyatı 3.000 TL olan Samsung A01 cep telefonu modeli yerli üretimin devreye girmesi ile birlikte 1300 TL'ye düştü.

Bizim haberimizde yüzde 30'a varan indirim olacağını belirtmiştik. Samsung'un üretime başlamasıyla birlikte bu oranın daha da yükseldiği görülüyor. Şimdilik giriş ve orta düzey telefonların üretilmesi bu kategorideki modellerin fiyatlarının düşmesi bekleniyor.

samsung-a01-k9T5.jpg

Lakin fiyatları yüksek olan üst düzey modellerin (amiral gemisi olarak bilinen) Türkiye'de üretilmesi şimdilik beklenmiyor. Bu da üst seviye modellerin fiyatlarının kısa vadede düşmeyeceği manasına geliyor.

Teknolojioku olarak sizlere en hakikat ve en şimdiki haberleri vermeye devam edeceğimizi belirtelim.

858,507Konular
982,805Mesajlar
30,616Kullanıcılar
netflixim15Son üye
Üst Alt