Ne düsünmesi beee Kiz: (beni mi dusunuyor acaba) Erkek: (himmms uperman le orumcek adam ağız dalaşı etse kim kazanir acaba ) Kiz: (sorsam mi ki acaba ne dusunuyor sun diye) Erkek: (superman ucabiliyo r orumcek adamin da elinden iplikler cikiyor acaba orumcekle rin neresinde n cikiyordu r o iplikler) Kiz: (dur sorucam simdi ayyy bana bakti hihihi) Erkek: (buna sorsam bilir mi oysa acaba değil be nereden bilicek ancak) Kiz: (nasil yakaladim lakin kacamak bakisini) Erkek: (superman in baska gucleri de varfakat en onemlisi ucmasi benceo rumcek adam ucamiyo lakin iplikleri yle tarzan gibi heryere atlayabil iyor peki ya colde karsilasi rlarsa, o zaman nereye tutturaca k o iplikleri ) Kiz: (baksana nasil da beni dusunup duruyo emin beni seviyo bu cocuk) Erkek: (değil değilsup erman orumcek adami yenere minim orumcek de neymis superman ucuyo ucuyoooo gerci babama sorsan o ikisini de yener) Kiz: (simdi sorucam, bakalim soyleyece k mi beni dusundugu nu) Erkek: (dur bi de suna sorim bakalim o ne diycek) Kiz: ne dusunuyos un Erkek: seyyyb isey sorucam sana Kiz: (allahim ne sorucak acababenimle evlenir misin olmasin sakinh ihihi) sor Erkek: cilalı soruyorum sence superman mi daha guclu yoksa orumcek adam mi Kiz: neee Erkek: diyorum ama, superman le orumcek adam ağız dalaşı etse hangisi dover Kiz: (hey allahim yaaaab en sana gosteriri m simdi kimin kimi dovecegin i) Erkek: ahhhno ldu oysaniye kafama vurdun sevgius