iltasyazilim
FD Üye
Karı koca birlikte tatile çıkarlar Gittikleri yerde kamp kurarlar Tatillerinin ik**** gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlarBirkaç saat sonradan kadın uyanır ve kocasını da uyandırır Adam uyku sersemidir güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de birazcık kızgındır
Ne oldu? Ne istiyorsun?diye sorar
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle
Adam gökyüzüne bakar ve yanıt verir:
Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte Bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız
Karısı her yerde sorar:
Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Bundan Böyle iyice uykusu kaçan adam birazcık düşünür ve cevap verir:
Teolojik olarak Tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu, meteorolojik olarak da bugün havanın çok hoş olacağını görüyorum Niye sordun bunu bana? Sana neyi gösteriyor?
Çadırımızı çalmışlar!'' *
Ne oldu? Ne istiyorsun?diye sorar
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle
Adam gökyüzüne bakar ve yanıt verir:
Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte Bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız
Karısı her yerde sorar:
Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Bundan Böyle iyice uykusu kaçan adam birazcık düşünür ve cevap verir:
Teolojik olarak Tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu, meteorolojik olarak da bugün havanın çok hoş olacağını görüyorum Niye sordun bunu bana? Sana neyi gösteriyor?
Çadırımızı çalmışlar!'' *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.