Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne Guzel Guldun - Pinhani

Ne Guzel Guldun - Pinhani
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Belki durup dururken yanına gelince
Soylediklerimi anlamsız buldun
Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın
Cunku boyle şeyler aceleye gelmezdi
Yalandan da olsa
Ne guzel guldun o akşam bana
Belki tanışmak zor
İyi anlaşmak zor
Peki goruşmek cok mu kolaydı
Cok kısa bir zamanda belki birazda zorla
Bence gayet iyi de anlaştık
Yalandan da olsa
Ne guzel guldun o akşam bana
Bana bir soz verdin yine gelirim diye
Sen gelmesen …

Similar threads

Ben ki Sevmekten Hic Usanmam Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep oyle kal Eğer her gece yattığında Buyulu duşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Hadi bakalım Gokhan Ozen'den sonra Pinhani'yle devam edelim Herkes Pinhani'nin bir şarkısını paylaşsın bizlerleimagespinhanisarkilari5adb0a8489641gif Ağlama Aglayan gozlerle karsimda Merhamet duymazsin sen aska Aglama aglama aglamak yakismaz sana Aglama aglama hic bir sey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
pinhani yalancıktan da olsaakor pinhani yalandan da olsa notaları pinhani ola ki durup dururken akor ne hoş güldün notaları olur ya durup dururken yanına gelince akor ne hoş güldün Am Em belki durup dururken yanında gelince F C E söylediklerimi amaçsız buldun Am Em fakat vakit yoktu lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sımsıkı Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Gormedim ki sımsıcak aşkı Sevgi telaşını Cılgın aşkını Caldın sen buyuk bir parca kalbimden Ağlama sana kızan yok ki tatlım Gercek aşkı buldun sen mutlu ol yeter Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gonlune yine deli gibi yor beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
guzel sozler anlamlı guzel kısa sozler mesajlar Enguzel sozler en guzel mesajlar sediklerinize soyliyebilceğiniz birbirinden guzel sozler ve mesajlar sizler icin burada guzel sozler mesajlar Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil ; ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt