Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne olmak isterdin

ne olmak isterdin
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ne olmak isterdin ünlü oyuncuEva Mendes'a sormuşlar çovukken ne olmak isterdin diye bakalım sexi oyuncumuzun içinde kalan bişey varmı RAHİBE OLACAKKEN ** İKONU OLDU! 1548634050 1548634050 neolmakisterdin5c4e47c639d99neolmakisterdin5c4e47c639d99 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabereva12mart%282%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEKSİ OYUNCU EVA MENDES, “LİVE FİLMİNİN TANITIMI İÇİN GİTTİĞİ ROMA’DA DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA KARİYERİ VE ÖZEL YAŞAMSAL HAKKINDA ILGINÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU Dünyada erkekler kadar en çok arzulanan kadınlardan biri olan Eva Mendes, Roma’da düzenlediği basın toplantısında “Küçükken hep rahibe almak isterdim ama alın yazısı beni şehvet ikonu yaptı dedi Küba asıllı Amerikalı sinema oyuncusu Eva Mendes, “Live! filminin tanıtımı için gittiği Roma’da düzenlediği basın toplantısında kariyeri ve özel hayatı hakkında acayip açıklamalarda bulundu Çocukluk yıllarının Miami’de yoksullukla geçtiğini, idareli zorluklar yüzünden eğri dişlerini oysa para kazanınca yaptırabildiğini belirten seksi oyuncu, “Çocukken sık sık kiliseye giderdim Pak giyimli rahibeleri gördükçe büyüdüğümde hayatımı dine adamaya karar vermiştim Ama işte derhal buradayım Felek beni ‘şehvet ikonu’ yaptı dedi Basın toplantısında soruları açıkça ve samimi olarak yanıtlayan Mendes, dünyanın en cazibeli erkeğinin Al Pacino olduğunu ve maço erkeklerden korku ettiğini de belirtti: “Maçolar gerçekte ürkek, korkak ve kaypak oluyorlar Meşhur oyuncu, ** sembolü olarak anılması hakkında da “35 yaşında bu unvana sahip olmak hoşuma gidiyor dedi ABD başkanlık seçimlerinde Barack Obama’ya oy verdiğini ve ABD ile atalarının ülkesi Küba’nın barışmasını çok arzuladığını da sözlerine ekleyen Eva Mendes, Peru’lu yapımcı sevgilisi George Gargurevich ile yakında evlenebileceğini söyledi: “George ile fazla hoş bir ilişkimiz var Evlenip çocuk sahibi almak istiyorum oysa ‘Acaba iyi bir anne olabilir miyim?’ sorusu beni korkutuyor  

858,505Konular
982,782Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt