Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne olur ALLAH’ım ! ...

Ne olur ALLAH’ım ! ...
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ne olur ALLAH’ım ! Ne olur ALLAH’ım ! Günah işlerken alma canımı, Tevbe ederken al, Veya bir hayır işlerken,senin rızan için ALLAH’ım ! İnan kuvvet,çok zor bu savaş, Şeytan akıllı,nefsim ahmak,ben yavaş Pek bir lahza geliyor ama , Deniz bitti,umut karaya vurdu diyorum, Rahmetin yetişiyor imdada,oluyor bana yoldaş Ah bir kuvvetlendirebilsem imanımı, Nefs’imi istediğim kalıba bir sokabilsem Yazıkki imanla küfür atbaşı gidiyor Finiş çizgisine fazla kalmadı biliyorum İpi göğüslediğimde, İman olsun o göğsün içinde Ne olur ALLAH’ım ! Kafir olarak alma beni huzuruna, Yak gerekirse şu günahkar bedenimi Yıllarca cehenneminde, Ama son nefeste imanla al canımı,ne olur ALLAH’ım ! Acınacak Şey et şu günahkar kuluna, Canım feda kitabının,Habibinin yoluna Biliyorum günahkarım,isyankarım ben fakat, Rahmetinin büyüklüğü umudum, Beni nefs’imin ve şeytanın eline bırakma ALLAH’ım ! Amin​  

858,497Konular
981,897Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt