Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne Olur Bırakma Beni

Ne Olur Bırakma Beni
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ne Olur Bırakma Beni Avucumda geceden kalma son yıldızı da kaydıran sen olma Koyma beni zifiri karanlıkların ortasında boyle bir başıma Dokunma gun yuzune hasret surgun goncama Salma beni kimsesiz ucurumların kimsesiz kıyılarına Ne olur bırakma beni,tut ellerimi kaybolmamalıyım o sonsuzlukta Sımsıkı sar bedenimi ruhum benden cıkarcasına Sok gokyuzunun mavisini,yureğimi yerinden sokercesine Yağmuru ıslat gozlerinin ırmağında,sevdalını boğarcasına Sonra op toprağı alnından,yağmura inat onu ıslatırcasına Ne olur bırakma beni tut ellerimi,sana hasret can verircesine Gozlerinden suzulen damla misali tutundum kirpiklerine Kapama gozlerini,duşmemeliyim yanağının dipsiz gamzesine Carmıha gerilen İsa misali ger yureğimi yureğinin carmıhına Ve damlayan kanlarımı soğutma,sen uşumemelisin orda Ne olur bırakma beni tut ellerimi,garip kalmamalıyım bu yabanı diyarda Kısık bir sesle haykır beni sevdiğini bu aleme Ezelden ebede koparılmış bir gul ile ansızın duş ortasına yureğimin Kır beynin zincirlerini,sat kendini sevdamın hurriyetine Yırt gururunun kararmış sayfalarını yaz bu sevdayı vucudunun her zerresine Ne olur bırakma beni tut ellerimi,beni sensizliğe mahkum eyleme ……
Ne Olur…………Ne Olur

imagesneolurbirakmabeni5add18ccc2954

SEShttp:wwwfileupyourscomview179629unutma%20beniMP3SES

imagesneolurbirakmabeni5add18cdd5729

858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt