Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

NE OLUR GEL Ki...

NE OLUR GEL Ki...
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesneolurgelki5b0b39e804a0e

NE OLUR GEL Ki

Ne olur gel ki
Kurtar beni curuduğum hayatın
Kokuşmuşluğundan,gul kokunla
Senin icin bulbul olup susmamak,
Hayatımın tek sebebi
Ama,bir becerebilsem
Konuşmayı senin yanında
Zaten benim sozlerim
Ne anlam ifade eder ki
Senin sesinin varlığında,
Bal tadında

Ne olur gel ki
Kurtar beni sensizliğin soğukluğundan
Eşsiz sıcaklığınla
Seni sevda ateşimle
Kavurmak isterdim
Alev alev yanarcasına
Fakat benim sevda ateşim
Bir mum bile olamaz ki,
Senin sevginin sıcaklığı yanında

Ne olur gel ki
Beynim kurtulsun
Duşuncesizliğin uyuşukluğundan
Seni duşunmek oyle guzel bir hal ki,
Başka bir şey duşunemem senin varlığında
Yeter ki elimden tut, rehberim ol,
Yeter ki ısıt sevginle
Ve sevmeyi oğret sevdanın emsaliyle
Ne olur sevgi aşıla bu hasta vucuda
Ve sevdamın muhafızları oluşsun,
Aşkının tadıyla

Ey sevgili neredesin hala?
Ne oldu?
Gelmiyor musun bu defa da?
Fakat sen olmadan başlayamam ki,
Sevda yolculuğuma
Bekliyorum seni bir elimde aşk,
Bir elimde hasret
Sensiz odamda
Bekliyorum seni aşkımı yaşarken,
İlk harfinde takılmış arayış adında
Ve hasret ile kavrulan
Bir huzun tadında
Ey sevgili gelmedin hala!!

Sude SON

imagesneolurgelki5b0b39e90e1e3

Similar threads

Gul Şiirleri Huzun ciceğim Kırmızı gulum Yollarına surgunum Hangi hoyrat el dalından kopardı Hazan bağlarında seni yanlız bıraktı Haydi uzat ellerini tutayım Bir dem olsun gel bağrıma basayım Sitemleri gonlunde, bir sabır taşı Ducar olmuş dertlere doker goz yaşı Şenlensin gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Kıyamam Sana Bir bakışın yere duşsearş yere duşer uzuntunle beraber dunyana Bir damla gozunden dokulen yaşa,yağmurlar yarışır kendinden bir haber acılarına Dedim ya asma suratını hak vaadi gelir bulur seni ve sevgini Gozlerini cekme benden dayanamam hasretine yar,ben oleyim yerine! Kıyamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Damar Şiirler KIsa En Guzel Damar Şiirler Keder İrkilir pembe ruyalar kara uyanışlara Ram olur kalp keskin bakışlara Akıl cinnete iltica eder Damar damar ormektedir keder Duyarsan Bir cicek bulunsun elinde olduğumu duyarsan getirir bırakırısn mezarıma sakın ağlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Muğla ile ilgili şiirler Muğla ili hakkında şiir Muğla şiiri MUĞLA’ DA CINAR AĞACI Muğla’ da Emirbeyazıt ‘ta Kendine yabancı Yaşlı bir cınar ağacı Yolun tam ortasına konmuş Tarih yazan cınar Tarih hatası olmuş Ne sağa gecebilmiş Ne sola Tam ortada Ortada kalan sevilmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arzu İle İlgili Şiir Arzu Şiirleri Arzu'm Sana anlata bilmek bu cok zur be arzu'm Anlık dinlemelerinde Sana doyasıya bakıp icimi dokmek cok zur arzu'm Karşılaşmak gibi bakışmalar gibi bu Acelesi olan biri gibi arzu'm Kacıp gitmen gibi be gulum Sana anlata bilmek bu cok zur be...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt