Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne olur sizlere ihtiyacım var :(

ne olur sizlere ihtiyacım var :(
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
evet arkadaşlar derdim cok büyük cok kararsızım ve ne yapacagımı bılmıyorm imlâ cok uzun deil okuyun ve yorumlarını yyapın ne olur sizlere çok ihtiyacım var!!!

seviste bir kıza aşık oldum kızla okullarımız öbür aynı okulda değiliz sadece servislerimiz benzer sabahtan ve akşamları goruyorm sohbet falan orta şekerdi kızla tanıstım falan sonra servisten birr kız öğremiş ve ona onu sevdiğimi söylemiş ben kıza kendım söylemeyi cok istiyordum fakat olmadı kızın kulagına bir şekılde gitmiş kız bana umarım dost kalırız falan dedi bende olur dedim aradan bir vakit geçti sonradan kızla sohbetliyorz bazen kız cok iyi oluyorz ara sıra tersliyor beni anlam veremıyorm bana ndn başka kızlarla cıkmıorsun falan diyor daha sonra küstü benden ne oldu anlamadım şiimdi sadece bakışmaktan ibaretim arada bi bakışıoruz okadar ne olur destek edin hiç mi bir yolu değil ne olur dostlar sizelre cok ıhtıyacım var kız nasıl hoşlana bilir onla nasıl konuşabilirim ve açılayımmı yeniden ben kendim yüzüne aleyhinde şimdiden cok cok saolun

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt