Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne olursa olsun tirnaklarimi yerim diyenlere

Ne olursa olsun tirnaklarimi yerim diyenlere
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ne olursa olsun tirnaklarimi yerim diyenlere yeme tirnaklarini ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum hasan yeme olm tirnaklarini + neremi yiyim tirnaklarini yerken cok gülünç gozukuyosun + sen beni dondurma yerken gordun mu yeni manikur yaptirdim sekerim + havan batsin yeme tırnaklarını en yemıom yere atıom ancak tırnaklarını yeme nan +wer o zmn senın tırnaklarını yeyim tırnaklarını yeme +değil ben ztn yemıom butun butun yutuom Yemme tırnaklarini +sende yicenmi bak üçgenin taban olmayan kenarı tirnaklarimin tadi harika 15 gün yikamadim ohh miss gibidir acilen yeme tırnaklarını recai + adam gibi bi yemek yemek yap ta onu yiyiek o zaman ne yiyiosun sen o kadar gizli gizli + tırnak istermisin yeme +yerim yeme dedim! +yedim bile sana yeme demiştim!! +kızım sus **** Yedik işte adam çileden çikarma nan bırasda benımkıleri ye kesmesi zorlama gelior +*** abi manıkur pedikur yapıon mu? +yapıoz gel yeme kızım tırnaklarını ya ufffff bey tırnakmı kalmış bundan böyle eti somuruyu kemiğe dayanacak yakında içten kemiğe gelince haber ver yeme kızım kemiğini diyim tırnağına noooldu nan? yidim bacak tırnağı yenirmi nan manyak napıon zavallı kediye yiyiom ne ? ağırbaşlı ol kediyi yemiom ohhh be napıon göremiom tırnaklarını yiyiom benimkileri yasakladı bizimkiler de ha iyi iğrenççççsinnn Yaren tırnaklarını yemesene +Herşey için fazla geç artık! yeme kızım tırnaklarını + yemiyorum anne törpülüyorum dişlerimle yeme tırnaklarını kızım iblis yuvaları var orda + ne ilgi anne ya çivi makası var mı? + ben varım olur mu *tırnağın olayım ye beni Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo Dislerimle tirnaklarimi tanistiriyorum O nasil oluyo kızıım napıyosuun, yine tırnaklarını yiyosun dimi hayır anne tırnağımdaki ojeyi çıkarıyorum haa artislik yapıp dişinle çıkarıosun niye tırnaklarını yiyosun açım ulan açım küçük emrah napıosun tırnaklarımı yiyorum niye olum sorun annen mi yine takilnet  

858,497Konular
982,514Mesajlar
30,252Kullanıcılar
sadrazam1hgSon üye
Üst Alt