Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ne oluyor bana elimde olmadan batıyorum

ne oluyor bana elimde olmadan batıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben sizi sıkcam ama uzunca anlatmam lazım

ben beşinci sınıftayken filan hayata kusmemiş fazla derece super aktiftim daha sonra okulum filan değişti inek bir sınıfa düştüm bende akıllı olduğumdan bende iyiydim lakin bizim derslik dışlanmış gibi idi lakin farkında yok idik baskete vermiştik hepimiz kendimizi 8sınıfa a geldiğimde işi anladım noluyor dedim kızlara yaklaşamıyorum dedim eski ben gitmişti dersanede filan kendimi toparlar gibi oldum birincil teklifimi ettim lakin zamamlamam o kadar berbat olduğundan kaybettim ama kız bana yüz verdi sonradan ama ben yine değerini bilemedim dedim lisede olacak fakat başladım kesintisiz içimden içime kapanma duygusal geliyor ilk donem oyle geçti şu anda açıldım ve zaten ben de alıcı var okulun en yakışıklısı ya da ikinciyim ama kızlar bana yaklaşamıyor bütün erkekler bana sen bi kızlara filan takılsan muhteşem olursun diyolarben konuşmaya başladımı da susturamazlarda mizah kabiliyetimde cooooook iyi eeeee fakat ben hala aynı tas aynı hamam kızlara kendimi göstermem ve potansiyelimi kullanmam gerekli bana ne yapmam gerektiğini soyleyin neyapcan sonu ne bana YARDIM!

858,496Konular
981,717Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt