Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne Windows, ne de Chrome

Ne Windows, ne de Chrome
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ne Windows, ne de Chrome

Windows'u, Chrome OS'u unutun: Asus yeni nesil Eee PC'lerinde çok farklı bir işletim sistemi sunacak

Fiyat avantajı sayesinde satışlarında patlama yaşanan netbook'lar kriz döneminde üretici firmalar için büyük önem taşıyor Fakat düşük kar marjı ile satılan netbook'larda rekabetin yoğun olması firmalar için ancak sürümden kazanmayı sağlıyor Bu yüzden firmalar daha fazla netbook satabilmek için farklı yöntemlere başvuruyorlar
Asus, ünlü Eee netbook'larının yeni serisinde rakiplerine fark yaratabilmek için işletim sistemine güveniyor Asus bu konuda resmi bir açıklama yapmadı fakat söylentiler, Ekim ayında piyasaya çıkması beklenen yeni Eee serisinde Intel tarafından temelleri atılan ve daha sonra Linux Foundations'a devredilen açık kaynak kodlu Moblin işletim sistemi kullanacağı yönünde Asus bu sayede Windows 7 kullanacak alternatif netbook'lara göre önemli bir fiyat avantajı elde etmiş olacak Bu tercih satışları ne oranda etkileyeceğini görmek içinse yıl sonuna kadar beklemek gerekecek

HÜRRİYET

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt