Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne Yapacagım Bilmiyorum.

Ne Yapacagım Bilmiyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet Arkadaşlar Sizlere Küçük Bir Sorum Olacak Ilk Olarak Lise 1 de Beraber Okudugum Bir Kız Vardı her Neyse İşte Zamanlar Geçti Vs Bu Yıl lise 3 teyiz ve İkimizde Öglenciyiz Benzer Saatte GEliyoruz Ve Sayre Şöyle Bir Durumumuz Oldu Ne zaman Beni Otururak Görse Gelip yanıma Oturur Konusuruz Omzuma Başını Koyup Yatar Elini Koluma Sokar Ve sayre Ve sayre Güzelde Muhabbet Ederiz Lakin Faceden Felan Hic Konuşmuşlugumuz yoktur Dogum Gününde Vs ler Haricinde Yani Kızı birincil tanıdıgımda çoğunlukla erkeklerden uzaktan dururdu yanına fazla yaklaştırmazdı kendıne söz ettirtmezdi fakat şu anda gelip yanıma oturuyor omzuma yatıyor lakin şöylede bir koşul var onun yanındada bir arkadaşım var sürekli kız benim yanımdayken yanıma gelıyor elını omzuna atıyor orasını burasını ellıyor kız sesini cıkartmıyor vs degişik bişiler oluyor lakin anlıyamadım kız böyle yaptıkca içimde bir şeyler kımıldıyor sanki böyle bir ferahlıyorum bişiy oluyor fakat anlıyamadım ne yapmam gerek hala bir fikrim değil ondan uzaklaşayımmı napayım bilemiyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt