Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne yapacağımı bilmiyorum Muavin Olabilirmisiniz ?

Ne yapacağımı bilmiyorum Muavin Olabilirmisiniz ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bu yıl Liseye başladım ve bir kızı ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorumFacebook'tan bir kaç konuşmamız olmuştuBenim derslik arkadaşımın sevgiliside benim sevdiğim kızın yakın arkadaşıBu arkadaşlarım beni tanıştırdı kızla lakin gidipte kıza açılamadımKızla her göz göze geldiğimizde gözlerini kaçırıyordu ve arkadaşlarımın yanına birlikte bu vesileyle konuşkan kız benim yanımda öyle fazla konuşmuyor yalnızca sorulara yanıt veriyorduBenim ondan hoşlandığımı biliyor fakat şuan diğer biriyle çıkıyorBenim arkadaşımın sevgilisi ondan hiç hoşlanmamış ve beni daha yakışıklı ve tatlı bulduğunu kıza söylemiş kız ise sessizliğini bozmamışBende dün dolmuşla diğer arkadaşımla birlikte onların evine bu arada ben bu sevdiğim kızla çıktığı erkeği görür görmez elim ayağım titremeye başladıDolmuştan inecektim dövmek için çocuğu fakat arkadaşlarım cebren tuttularBende biraz mantık yürütüp eğer o çocuğu döversem kızın benden dehşet edeceğini düşündüm ve birazcık sakinleştimKızında kalbini kırmak istemiyorumArkadaşlarımla bir şey ilettim O mutluysa bende mutluyum lakin onu üzmemek için herşeyi yapacağımdiye bir şey ilettirdim arkadaşlarım aracılığıylaBundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum asistan olabilirseniz ben fazla mutlu etmiş olacaksınızŞimdiden yanıtlar için teşekkürler

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt