Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapacagimi bilmiyorum sİzce nasil davranmaliyim

Ne yapacagimi bilmiyorum sİzce nasil davranmaliyim
0
197

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MRB ARKADAŞLAR ILK KEZ HEPİNİZE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Ben 22 yasındayım ve bı mağazamız var yonetıcısı benım buyuk bı magaza yanı gösterişli bıse ısyerımıze fırma elemanı olarak gelen satıs takviye elemanı var kız cok hos ve bende cok hoslanıyorum lakin kıza nasıl acılacagımı bılmıyorum yanı önerge etsem mevkımden nedeniyle boyle bıse yaptıgımı dusunmesınden çekiniyorumtelefonla bıseler yapayım dedım telefonu calınmıs su an telefonu varmı yokmu bılemıyorum ve onumuzdekı haftasonu gelıcek telefonunu sorsam değil dıyecek nasıl ulasırım dıye sorsam ne yapıcan derse dıye dusunup duruyorum lakin yanıt bulamıyorum ben kızdan gercekten cok hoslandım yanı ruyalarıma gelıyor uyku uyuyamıyorum artık ben cıddı adımlar atmak ıstıyorum keza ben bugüne değin hıc bı kıza teklıfte bulunmadım (her zaman kızlar teklıf ederdı)derhal onumuzdekı hafta sonu geldiği zaman geri çeviremeyeceği şekilde nasıl davranmalıyım neler soylemelıyım yardım edın lutfen

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt