Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne yapacagımı bilmiyorum :(

ne yapacagımı bilmiyorum :(
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar lisenin başlarında bir kızla tanışmıştım ilklerde ondan hoşlanmamıştım lakin sonraları cok hoşlanmaya başladım tam açılacağım zamanda sevgilisi oldugunu ogrendim fakat kızın bana davranışları cok olağandışı yani bana aşırı yakın davranıyor serviste otururken daima ast yana otururuz ve başını omzuma koyar saçımla oynar elini ısıtmak için yüzüme basar fakat sevgilisi var ve ondan başka herkez benim o kızı sevdigimi bilir suan ne yapacagımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Similar threads

17 yasında bir lise ögrencisiyim Bütün bir sene önceydi Okulumdan bir kızla çıkmaya basladık ve birbirimize aşık olduk 56 ay gibi bir zaman sevgili kaldık Arada 34 ayrılıp barısmalar oldu Son ayrılıktan daha sonra ben unuttugumu sanıyordum ama kız arkadasım yanı eski kız arkadasım bana geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaslar yasım 19 bundan 115 ay evvel bir kızdan hoslandıgımı farkettim ama o zamanlar cok belirli degildim kendimden hoslandıgımdan bile lakin süre gectikce once ondan hoslandıgımı sonrada onu sevdigimi farkettim fakat ortada bir sorun var kızla muhabbetim değil bir ara benzer sınıftaydık ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Başlikta Belirttiğim gibi arkadaslar ne yapacağimi bilmiyorum neyse konuya gireyim herkeze merhaba ben,bir kizi cok seviyorumkiza bir gün önerge etmeye karar verdım lakin fazla cok utaniyordum yanina gitmeyi ve bir kağit gönderdim arkadasa verdım ve o verdifakat yanıt olarak ondan nefret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
selam arkadaslar biriyle beraberim ve onu cok seviyorum 15sene oldu, bir sürü sorunlar atlatdik benim ailem karsi oldugu icin bakımlı sakli görüsdük yanliz kafam cok karisik son zmnlarda sevdigim adamin cok yalanlarini yakaladim cok derken mesela yilbasi gecesi evdeyim demisti bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
lütfen ivedi takviye edin bana yaşamak için nerdeyse bir amacım kalmadı OLAY ŞU: Ben bir arkadaşım var o bir kızı seviyordu(sahiden güzel bir kız) Sonradan bunlar ayrıldı ve ikiside birbirinden dehşet ettiklerini söylediler Ben bu kızla tanıştımGörüştüm nerdeyse çıkma öneri edicektim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt