ne yapacağımı bilmiyorumm meleklerim bana destek edin lütfen çocukluğumdan beri tanışıyorduk sıkça konuşurduk ve benimle çok düzgün konuşurdu hiçbi kötü laf ya da konu konuşmazdı tüm gün neler yaptığını anlatırdı ve beni fazla sewdiğini söylerdiÇok iyi geçiniyorduk ve birbirimize karşısında fazla saygılıydık onun neden başka kızlarla ilgilendiğini bir türlü anlayamadım ve aldatılmanın verdiği o büyük acıya daha fazla dayanamadım ayrıldıko ne olursa olsun beni sewdiğini benim yalnızca onu yalnış anladığımı söylüyordunekadar asabi olursam olayım kırıcı konuşursam konuşayım hep alttan aldı beni anlamaya çalıştı ayrıldığım gün elini duvara vurmuş ve kırmış bunu öğrendim ve çok üzüldümmneyapacagimibilmiyorumm5c517cc1e62fealt Frown (arkadaşlarım kusur yaptığımı onun çok iyi birisi olduğunu ve beni fazla sewdiğini söylyor)şuanda küçüğüz demin duygularımız bütün emin bile yok kendime göre doğru olanı yapıp ayrıldım eğer zamanı geldiğinde hala birbirimizi sewiosak o süre fikrim değişken lakin henüzz fazla erken)ANEKDOT: o benimle aynı yaşta sizce hatalımıyım???