Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapacagımı birisi nasihat etsim ne olur..

Ne yapacagımı birisi nasihat etsim ne olur..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aslına bakarsanız derdime ben gercekten çare bulmak icin cok cabaladım lakin bulamadım ve sonunda sizlere sormaya karar verdim ben 2 yıl önce internette bir oyunda birisiyle tanştm ilk ilk önce kanka olduk daha sonra o bana beni sevdigini söyledi çıktık benm arkadaslarm falan 7 kişiklik bir çift çift grub olduk aradan 1 ay geçti başka bir sosyal paylasım sitesinde birbirimizi ekledik hitabe grubu açtık tüm grub burdan devam ettik bir hafta daha sonra benden ayrılmak istedigini söyledi o hesabımım sifresi de vardı onda onu falan çaldı ben gine sevdim ses çıkarmadım sonra bu beni bir kaç kes daha kullandı ben gine bisiy demedim grubumuzla iyiydi aramız yalnızca biz ayrılmıştık sonra bu başka kızlarla çıktı ben gime sevdim sonradan nadiren bana yüz verdi beni kullandı gine sonra beni bizi tanımıyormuş gibi yapmaya başladı ben anneme yakalandım o arkadaşlarımı kaybettm geldigimde sora buna diğer bir hesaptan msaj falan attm 10 15 hesap açtm onun için hepsini engelledi bir gün konuşup sonradan diğer bir kıza asık oldugunu söyledi ona benim ona asık oldugum gibi aşık oldugunu söylediler bana ben ne yapıcagımı sasirdim sonuçta hersey olurda bunu nasıl kaldırıcam bilmiyorum bir kaç kere intihar etmeyi bile düsündüm nolur bana yardım edin

858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt