Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapacağımı şaşırdım destek !

Ne yapacağımı şaşırdım destek !
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bu yıl 9 sınıfa geçtim 7 sınıftayken dershanede bir kız vardı onla arada konuşurduk bende bir beğeni gibi birşey oldu Sonra 7 sınıfın yaz tatilinde biz bir geziye gittik Ordada o kız vardı ben arada bakıyordum ona 8sınıf oldu bu kız dershane değiştirmiş neyse daha sonra ben unutmaya başa kızı sevmeye çalıştım lakin yapamadım Şu Anda kısmet bu ya benzer liseye düştük ne yapabilirim

Similar threads

internette kafayı yemiş hade dolanırken neyseki nicealem yi buldum Öteki arkadaşların sorunlarını okuyup yorumlara bakıyordum Şu lahza lise 3 teyim Kız ile lise 1 de iken aynı sınıftaydık Ben duvar köşesinde o ise orta bölümde oturuyordu Kızdan etkilenmiştim ve ne baht oysa derslik öğretmeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Abiler liseye ilk başlamıştım bi kız vardı ismi Hilal dost olmuştuk onla takılıyorduk okula beraber gidiyorduk geziyorduk fln knk gibiydik fakat bu kızın lakabı motormuş yeni öğrendim motor dediysem herkesle çıkmış mahallede misal veriyorum 100 erkek varsa 70 iyle çıkmış neyse abi bu kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar her şey liseye geçmemle başladı eskişehirde bir anadolu lisesinde okuyorum birincil senemde ilk günlerimde önümde bi kız oturuyodu ilk günlerde anladım bişiler hissettiğimi ama kesin değildim günler geçiyordu ben azıcık hiperaktifim bi de böyle nedense insanları kendime yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
ben 12 yaşındayken (şu anki yaşım 18) bizim eve bir aile dostu misafirliğe gelmişti benim yaşımda bir kızları vardı fazla hoş anlaşıyorduk onla sevmiştim onu fakat anlamayacak kadar küçüktüm sonradan onlar diğer bir şehre taşınınca duyduğum acıdan aşık olduğumu anladım böyle boşlukta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt