Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapacağımı şaşırdım..!

Ne yapacağımı şaşırdım..!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
İkilemde kalmasam size sormam kendim hallederdim fakat size bir zihin danışmak istedim kısa keserek olayı anlatıyım
Aynı sınıftaydık böylece arkadaşça değildik tabiki geçen yaza değin,selam verdim baya baya iyi arkadaş olduk hala da öyleyizŞu an fazla yakın 2 dostuzKimseye anlatmadıklarımı ona anlattım,kimseye söylemediğim kişisel sırlarımı ona söyledimO da içindeki bütün dertleri bana anlattıDavranışlarıyla,huyuyla,suyuyla çok saygılı tam bana göre bir kızGüzellik derecesinden de yöneticilik eder diyebiliyorum ancak ilk kez sevgili gözüyle yanaşmamamın sebebi buydu
Lakin arkadaşlık gibi gözüksede hani 2 sevgilinin oluşturacağı şeyleri yapmaya başladıkOkulu asıp gezdik sinemaya gittikLakin defalarca cana yakın davrandık birbirimizeGören birisi doğruca sevgili sanıyordu biziGünde 3 defa arıyor minimum 20 dakika konuşuyoruzSeneye aynı dershaneye gideceğiz onu planlıyoruzEn iyi anlarını en fena zamanlarını benimle paylaşmak istiyorAnnemlen bile telefon açıp konuşuyorBana aleyhinde anlamsız yok gibime geliyorFakat benim hakkımda da öyle düşünmez bunu biliyorumDüşünse bile ailesi ve okuduğumuz ortam o kadar nezih olmadığı için hiç güzel görülmez

Gitar çalan,yakışıklı(göreceli olarak)kızlarla aram iyi olmayan,azıcık samimi azıcık cool takılmayı seven bi insanım ve sanırım ola ki hayatım her tarafında bana arkadaşlık yapacak olan birisidir buMantıklı düşünemediğim için size geldim

Yapabileceğim 2 şey var
1 Mükemmel dostuz ama duygularımı teftiş edemediğim için azıcık arayı soğutabilir miyiz ?demem
2Mezun olmayı beklememÇünkü ailesinin himayesinden çıkıyorokuduğu okuldan kurtuluyor vs
Önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum,okuduğunuz için teşekkür ederim

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt