Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne yapardiniz?

Ne yapardiniz?
0
21

Similar threads

Görünmez olsaydiniz ilk ne yapardiniz? Ben görünmez olsaydim diledigim ülkelere ucakla ücretsiz yolculuk ederdim, ooooh! vize değil para değil!gorunmezolsaydinizilkneyapardiniz5c5165c3d2aa2gifalt :dp178: Dp178 :dp178:gorunmezolsaydinizilkneyapardiniz5c5165c3d2aa2gifalt :dp178: Dp178...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
siz olsaniz ne yapardiniz? yada dogru o* ne??? mrhb meleklerimben almanyaya gelin geldim26 yasindayim4 yıllık evli ve bi kizim vardaha bu ay 1 yasina girecekyakla* 3 ay değin önce esimin kumar oynadigini bana yalar söyledigini ögrendimbunlarla birlikte bana benden ayrilmak istedigini beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Arkadaşlar forumda elimden geldigince herkese muavin olmaya calısdım lakin simdi yardıma ihtiyacım war Lütfen FİKİRLERİZ BENİM İÇİN COK DEĞERLI ONUN ICIN YORUMLARI EKSIK ETMEYİN SİZ OLSAYDINIZ BU DURUMDA NE YAPARDINIZ YARDIMCI OLAN VEYA OLMAYA CALISAN HERKESE + REPLERINI VERICEM yaklaşık 3 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
4 YIL Cok Sevmissiniz Bazi isler yolunda Gitmemis Ayrilmissiniz Aradan uc Yil gecmis Fakat Yerine Kimseyi Layik Gormemissiniz Her Zaman Geri Donecek diye Beklemissiniz (Yalnızca O Sizi ariyor Siz Ona Hicbir Sekilde Ulasamiyorsunuz) Size Ben evleniyorumDemis lakin inanmak istememissiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Daima vurmak mi zorundalar sirtimizdan:( Selamlar ben birsey danismak istiyordum size en düşük 56 senedir biri var konustugum sevdigim ve ciddi dusunuyorduKbana surekli izaç yeminleri eden biri,yemin etti ya ben ya hiç diye fakat dünki gorduklerimden sonra ne üstünlük msnde konusuyorduk dun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt