Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne yapıyor?

Ne yapıyor?
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir kız var, sevgilisi var (O Kartal ben Kadıköydeyim yakınız, msn faceden konusuyoruz Birbirimizi real olarak gördük)

5 Kez sildim engelledim kızı, 5 kez ekledi

Sevgilisinden bölünme konusunda karısıklık yasıyor, banada diyor

Seninle konusmaya bayılıyorum
Keske burda olsan Tenefüslerde hep beraber olsak
Sen çok özelsin yeniden karsıma cıkmazsin vs

Sevdigimi biliyor yani oda hoşlanıyor galiba

Sizce amacı ne?
Ben napiyim

Similar threads

dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt