iltasyazilim
FD Üye
Sa Ben lise 1 i bitmiş okurken bir kıza aşıktım o kızda bana aşk değildi bende hatırlamamak için baskasıyla dostluk kurim dedim kurdum hatırından çıkmak amaçlıydı sonra ben bu kıza fena davrandım bu kızda her defasında iyi davrandı bende dövüyordum içiyordum sövüyordum katlanıyordu bende sevmiyordum sonra ayrılmak istedim ayrıldık sonra baskasını buldu beni hatırından çıkmak için 1 ay çıktı bende kimseyle çıkmadım bana geri döndü mutluyuk güzeldi herşey sonra başımdan geçen bir olayı anlattım kıza kafamda bozukdu bana dedi aşkım fekan deme bana ben senin aşkın değilim haliyle sinirliydim aradım Başlıca avrat bacı kardaş 7 sülale cedine küfür ettim ayrıldık sonra barıştık ben senin yüzüne bakamam dedi gene ayrıldık :S sonra 2 ay oldu kıza msj atıyorum dönmüyor bana istemiyorum baskı felan diyor ne yapacağımı şaşırdım aklım diyor git evinin önüne onun gözünün önünde kendini kes yaşayacak takatim kalmadı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ne yapimde bu kız bana geri dönsün bir strateji birşey söyleyinde yardım edin pls