Ne yapmalıyım bilmiyorum vazgeçirme duası kötü huydan vazgeçirme duası Hiç sevdiğiniz eşiniz,arkadaşınız ,kardeşiniz yani bedel verdiğiniz biri size yalan söyledi mi ? Buda sorumu diyenler olacak belli olmuştur fakat benim layık verdiğim kişi hep yalan söylüyor benim bunu bildiğimi bildiği halde devam ediyor gözümün içine bakarak söylüyor Ne yapacağımı şaşırdım konuşmayı denedim hatta konuştum tekrar tekrar saatlerce ama yine devam ediyor Bu bir rahatsızlık mı acaba bu huyundan hiç vazgeçmiyecek mi niçin böyle yapıyor bir yalan öbür yalanı doğuruyor hayatı dahada zorlaştırıyor Allahıma her zaman dua ediyorum bir gün bitecek bir gün düzelecek doğruları emin görecek biliyorum Rabbim benim sabrımı benden alma bana tahammül ver ver ancak bu sınavı isyan etmeden atlatayım Şu an okadar sinirliyim fakat bunları yazarken ellerim titriyor birşeyler yapamamak böyle çaresiz kalmak çok kuvvet bi durumAslında böylece dertlerini konuşan biri değilimdir hani derlerya bardağı taşıran son damla diye benimde o kadar işte birileriyle paylaşmaya ihtiyacım vardı Ben genede her nekadar uğraş göstermesede ben layık verdiğim o insanı bu alışkanlığından vazgeçirmeye çalışacağım Rabbim yardımcım olur inşllh