Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ne yapmalıyım destek !!!

ne yapmalıyım destek !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar hepinize merhabalar sizlere bişey anlatıcam önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım doğrusu fazla kafam karmakarışık özet olarak anlatayım ben konuyu biz 3 katlı bi ewde oturuyoruz bundan 45 ay önce alt katımıza yeni kiracılar geldi kısa sürede çok arkadaş canlısı olduk yedigimiz içtigimiz bambaşka gitmemeye başladı alt yeni kiracıların minik kızı vardı benim yaşım 17 kızın yaşı 16 ben lise 4e gidiyorum o lise 3e geçti nese ben dewam edeyim dedigim gibi kısa sürede fazla cana yakın olduk ya onlardaydık yada bizim ewde her akşam birlikte oturuyorduk çay içiyorduk falan biz bu kızla ewin ufak kızı gülsüm yani biz bi 10 15 gün falan kesiştik bakıştık tanıştık falan sonra sms ile konusmaya başladık sohbet falan zaten konusmaya başlar başlamaz derhal çıkmaya başladık her dadika tel ile konusuyorduk her aksam birlikteydik her dakika görüşüyorduk ben kısa sürede çok baglandım bu kıza çünkü bu kız benim ilk aşkımdı birincil bu kızın elini tuttum birincil heyecanları bu kızla tattım birincil göz agrım diyebilirim kısacası ve ablası vardı kısa zaman daha sonra onada söyledim çıkmaya başladıgımızı öncelikle ilişkimizi onaylıyordu neyse biz iyi kötü 3 ay çıktık ne derse hazır diyordum kesintisiz aşk mesajları gönderiyordum fazla fazla deger verdim diyebilirim nese bi durum oldu ve benim annem ile gülsümün annesi tartıştı konusmamaya başladılar ayrıca ablasıda sonradan bizim ilişkimizi istememeye başladı banada söylüyordu lakin ben böylece dikkate almıyordum kızın ailevi sorunlarıda var babası ile annesi 15 ay önce tartıştılar ve ayrılıyolar mahkemeleri falanda var azıcık psikolojiside bozuldu diyebilirim neyse biz annelerimizin bu tartışma sonrası ertesi gün konustugumuzda kız bana terketmek istedigini söledi olmicak bişeyi zorlamaya lüzum değil falan dedi çok hoş giden bi ilişki biranda bitti diyebilrim ben bu ayrılıgı kabullenemedim çünkü konusmalarımızda bana ihanet ve içki olmadıgı sürece asla ayrılmayız falan diyordu bırakmam diyordu kabul edemiyorum yani o ayrılmak istedigini söyledi bende senden vazgeçmem dedim durumlar azıcık girift bu değin anlatabildim kabaca sizce ne yapmalıyım zamanada bırakamıyorum aralıksız gözüm telefonda ya aricak yada msj atıcak diye bekliyorum bunlarıda naıl yazdım bilemiyorum hergün onu görüyorum aynı ewde oturuyoruz ister istemez görüyorum kapıdan falan çıkarken karşılaşıyoruz ara sıra 10 gün oldu ayrılalı kafam karmakarışık bazen onu istiyorum bazende hatırlamamak istiyorum ne yapıcam bilemedim sizce ne yapmalıyım bu durumdan nasıl kurtulabilirim ne öğüt edersiniz yardımcı olursanız sevinirim çoktan teşekkürler

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt