Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(

ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ne yapmalıyım destek edin lütfen :( Ben 17 yaşındayım yaz tatillerimiz annanemlerde yani Sakarya'da geçiyor annemin takriben 25 yaşındaki kuzeni beni sevdiğini söyledi ve niyeti hiç iyi yok geçen imlâ ondan kaçmakla geçti malesef çok fazla rahatsız ediyor numarasını engelledim diğer telefonlardan arıyor annemlerle pek samimi değiliz her şeyi anlatamıyorum tatile gitmesem burda bir takım sebeplerden nedeniyle ( hiç güvenmiyorum) babamla da kalamam ne yapıcam bilmiyorumneyapmaliyimyardimedinlutfen5c5185edde8cfgifalt :cry: Cry :cry: yorumlarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun  

Similar threads

Destek edin lütfen Arkadaşlar ben 16 yaşındayım lakin hala adet olmadım Annem doktora gitmemiz gerektiğini söylüyor lakin ben hiç istemiyorum Biraz çekingen biriyim ve doktorda nasıl bir tedaviyle karşılaşacağımı bilmediğim için gitmiyorum Sizce ne yapmalıyım ve doktora gidersem nasıl bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
banada yardım edin lütfen çok ihtiyacım var ilk olarak eski çıktığımı hala unutamıyorum unutmak hiç kolay yok benzer mahallede oturuyoruzbanadayardimedinlutfencokihtiyacimvar5c5189f955038alt :( Frown :( onunla çok ayrıldık barıştık fazla seiyorum en sonunda geçen sene ayrıldık fazla kötü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
melekler ne yapayım kafayı yemek yemek üzereyim destek edin lütfen kafayı yemek üzereyim ilk olarak böyle bir siteyi bulmak beni çok mutlu etti umarım benide aranıza kabul edersiniz benim sorunum şu üniversiteden bu yandan tam 5 yıllık bir ilişkim var artık evlenelim dedik lakin sevgilimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
arkadaşlar benim 2 seneye yayılan bi ilişkim vardı fakat bu iki senede bi 7 ay kız beni bıraktı eski sevgilisine döndü sonra her yerde bana dönmek istedi bende seviyodum doğrusu ve kabul ettim 6 ay falan oldu barştıgımızdan beri ve 3 gün önce bana bi konuda yalan söledigini ögrendim ve son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Liseye başlamadan 15 gün önce gördüm, görür görmez ne oldu bana anlamadım Lise 1 geçti, 2 derslik oldu hala konuşamadım Kızla tanışıklığımız var Ama öyle yakın değiliz Tenefüslerde sıkça onu görmeye gidiyorum Geçen benzer yoldan konuşmadan yürüyorduk tam sölücektim biraz sonradan, azıcık daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt